mobile-menu-open

Get to know Mobiflow – over ons

Natuurlijk komen we niet zomaar uit de lucht vallen.
Wij zijn ooit ook begonnen met een handjevol mensen en een té ambitieuze droom…
die elke dag minder ver van de realiteit verwijderd lijkt te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze missie

Bij Mobiflow geloven we dat Mobiliteit anders moet in de toekomst, dat is zeker. Het moet zelfs vandaag al anders: op maat, comfortabel en met respect voor onze planeet. Dat kan alleen maar als we verbonden zijn met alle mogelijke diensten die helpen om slimme keuzes te maken. Bij Mobiflow weten we dat dat kan. En we helpen graag om het mogelijk te maken.

Onze roots

Mobiflow is een merknaam van Optimile NV en is ontstaan in 2017, toen in samenwerking met aandeelhouder Touring een eerste City Pilot in Gent werd gelanceerd. Wij kunnen dus met trots zeggen dat wij één van de eerste Mobility-as-a-Service-projecten in België hebben gerealiseerd. Ondertussen zijn wij al gegroeid tot een heuse scale-up die zich specialiseert in alles wat met slimme mobiliteit te maken heeft. Een slimme routeplanner die ver- schillende soorten vervoer kan combineren, toegang verleent tot deelvervoersdiensten, het laden van elektrische wagens… allemaal eigen development waarmee we proberen om de mobiliteit van de toekomst te helpen realiseren.

Ons Mobiflow team

We zijn een team van gepassioneerde software developers, business developers en customer service specialisten die vastberaden zijn om mobiliteit te veranderen, met Mobiflow. Van de ontwikkeling van nieuwe features en de opvolging van feedback van klanten tot de integratie van nieuwe mobiliteitsdiensten, we doen er alles aan om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Heb jij een passie voor mobiliteit en wil je de internationale markt mee helpen veroveren? Klik dan op de knop hieronder, scroll eens door de vacatures of laat je contactgegevens achter op onze contactpagina.

 

Ontdek onze jobs