mobile-menu-open

Uw mobiliteitstraject is onze passie.

Ruim 6 jaar ervaring  •  Over heel België  •  1 registratie

Mobiflow?!

Mobiflow is een jong en dynamisch bedrijf met ruim 6 jaar ervaring. We zijn opgericht en gevestigd in Gent en geloven sterk in genetwerkte mobiliteit.

Onze ambitie heeft ervoor gezorgd dat u nu vlot doorheen België kunt reizen.

fietsers die fietsen en aan genetwerkte mobiliteit doen

Wat doen we?

Dankzij onze jarenlange ervaring en overeenkomsten met tal van interessante partners zijn we er als eerste in geslaagd een volledig genetwerkte mobiliteitsapp aan te bieden. Deze is gratis te downloaden in uw appstore.

Met de app kunt u onder andere taxi’s, deelfietsen, fietstaxi’s, elektrische laadstations en tal van andere diensten reserveren en gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u een duidelijk overzicht krijgt van alle beschikbare diensten en heel eenvoudig uw route kunt uitstippelen, alsook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over abonnementen en betalingen ter plaatse; alles gebeurt namelijk online!

Wenst u ook een mobiliteitspas waarmee u alle laadpalen kunt activeren? Deze is gemakkelijk te bestellen via de website!

Omdat we niet stilzitten kunnen we steeds meer diensten aanbieden. Zo trachten we uw mobiliteit steeds efficienter en meer verbonden te maken!

Onze dienstenContacteer ons