mobile-menu-open

Get to know Mobiflow – over ons

Natuurlijk komen we niet zomaar uit de lucht vallen.
Wij zijn ook ooit begonnen met een handjevol mensen en een té ambitieuze droom…
die elke dag minder ver van de realiteit verwijderd lijkt te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze roots en missie

Mobiflow is een merknaam van Optimile NV en is ontstaan in 2017 toen in samenwerking met voormalig aandeelhouder Touring een eerste City Pilot in Gent werd gelanceerd. We kunnen dus met trots zeggen dat wij één van de eerste Mobility-as-a-Service-projecten in België hebben gerealiseerd. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een heuse scale-up die zich specialiseert in alles wat met slimme mobiliteit te maken heeft: een slimme routeplanner die verschillende soorten vervoer kan combineren en toegang verleent tot deelmobiliteit, oplossingen voor het beheer van je laadpaal enz., kortom, projecten in eigen development waarmee we proberen om de mobiliteit van de toekomst te helpen realiseren. Bij Mobiflow geloven we dat mobiliteit anders moet in de toekomst: op maat, comfortabel en met respect voor onze planeet. Een missie waar Mobiflow vandaag al volop aan werkt door ervoor te zorgen dat we verbonden zijn met alle mogelijke diensten die ons helpen om slimme keuzes te maken. Check!

Ons Mobiflow team

We zijn een team van gepassioneerde software developers, business developers en customer service specialisten die vastberaden zijn om mobiliteit te veranderen, met Mobiflow. Van de ontwikkeling van nieuwe features en de opvolging van feedback van klanten tot de integratie van nieuwe mobiliteitsdiensten, we doen er alles aan om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Heb jij een passie voor mobiliteit en wil je de internationale markt mee helpen veroveren? Klik dan op de knop hieronder, scroll eens door de vacatures of laat je contactgegevens achter op onze contactpagina.

 

Ontdek onze jobs