mobile-menu-open

Registratie laadpas

 

 

Welkom op de laadpasregistratiepagina van Mobiflow. In slechts enkele stappen ben je klaar om te laden.
Ondervind je tijdens de registratie problemen, neem dan zeker contact met ons op.

+32 9 296 45 45
info@mobiflow.be 

Veel succes!

Table of contents

Stap 1: Maak een nieuw account aan

Ga naar https://my.mobiflow.be/ (of typ dit adres in de adresbalk van je browser) en maak een nieuw account aan.
Voer je e-mailadres in om je account aan te maken. Zorg ervoor dat je ook de privacyverklaring leest voordat je doorgaat met de registratie. Klik op ‘Ga verder’.

 

Je ontvangt dadelijk een bevestigings-e-mail.

 

De e-mail ziet er als volgt uit:

 

Als je op ‘Bevestig mijn e-mailadres’ klikt, word je naar onderstaand scherm gebracht. Stel hier je wachtwoord in. Klik op ‘Ga verder’.

Maak de keuze tussen een individueel account of een bedrijfsaccount.

Stap 2: Selecteer een abonnement

In beide gevallen moet je een abonnement selecteren. Rijd je met een elektrische of hybride wagen, kies dan voor een EV Charging abonnement, maak je vaak gebruik van deelmobiliteit en wil je sporadisch je (deel)wagen opladen, ga dan voor het Mobi Free-abonnement. Beide abonnementen zijn kosteloos. Bij Mobi Free kan je prepaid een bedrag opladen, EV Charging werkt dan weer postpaid. Opgelet, bij een postpaid abonnement zal je als laatste stap in je registratie bijkomend een betalingsmandaat moeten instellen.

 

Na het selecteren van een abonnement verschijnt er onderaan een laadpasmenu. Je krijgt drie verschillende opties te zien:

 

Stap 3: Vul je klantgegevens in (particulier of bedrijf)

Als je ervoor kiest om je als particulier te registreren, vul je je persoonlijke account- en contactgegevens in. Dit is het account waarop de facturen zullen worden ontvangen.

Als je ervoor kiest om je als bedrijf te registreren, vul je de accountgegevens van het bedrijf in. Later kun je medewerkers aan het bedrijfsaccount toevoegen als individuele gebruikers.

Stap 4: Bevestig de registratie

Controleer je accountgegevens en voeg indien nodig andere mobiliteitsgebruikers toe. Deze gebruikers worden toegevoegd aan het hoofdaccount voor facturering.
Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen voordat je je registratie voltooit door op ‘Bevestigen en Registreren’ te klikken.

 

Stap 5: Stel je gewenste betaalmethode in

Bij de keuze van een EV Charging postpaid abonnement moet je als laatste stap in je registratie bijkomend een betalingsmandaat instellen. Kies op het Mobiflow-platform in de linker kolom ‘Financiën’ en vervolgens ‘Betalingsmethoden’. Klik op ‘Betalingsmethode toevoegen’.

 

Selecteer vervolgens jouw gewenste betalingsmethode en klik op ‘Doorgaan’.

 

Nadat je een betalingsmethode hebt toegevoegd, controleer je best of je gekozen betalingsmethode actief is. Normaal gezien wordt de betalingsmethode automatisch geactiveerd en hoef je dit als gebruiker niet zelf te doen. Het kan echter nooit kwaad om te controleren of de wisselknop zodanig is ingesteld bij de betalingsmethode die jij als standaard voor jouw facturering wil.

 

Stap 6: Download de app en lees onze FAQ

Proficiat met de aanmaak van je account! Download onze app in de Google Play Store of IOS App Store en log in.

Bekijk ook onze FAQ-pagina waar je alle antwoorden op je vragen kunt terugvinden!

Ziezo, je bent er helemaal klaar voor.

Veel plezier met het laden!

+32 9 296 45 45

info@mobiflow.be