mobile-menu-open

Word Mobi Classic of boek een taxi en steun De Warmste Week

Mobiflow for Life

Met De Warmste Week van Music For Life voor de deur, laat ook Mobiflow zich van zijn warmste kant zien. Voor elke nieuwe Mobi Classic abonnee (tussen 10 en 23 december) gaat er 50 cent integraal naar Onafhankelijk Leven. Maar ook voor elke taxirit die geboekt wordt met Mobiflow in deze periode storten wij 1,5 euro op de rekening van de vzw.

10/12/2018

Zo word je Mobi Classic

Surf naar onze abonnementspagina, registreer en selecteer Mobi Classic. Je betaalt hiervoor € 1 prepaid abonnementskosten waarvan de helft dus naar het goede doel gaat. Het grote voordeel bij Mobi Classic is dat je je een m-card 10 van De Lijn kan aanschaffen. Dat betekent dat je nog voordeliger de bus of tram kan nemen. Voor slechts €1,50 per rit reis je zo gezwind naar je bestemming.

Ben je al Mobi Free abonnee, maar wil je graag Mobi Classic worden en zo mee Onafhankelijk Leven steunen? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@mobiflow.be en wij regelen alles voor je.

1 taxi boeken = € 1,5 naar Onafhankelijk Leven Goedkoper trammen en bussen via Mobi Classic

Maar je kan ook gewoon een taxirit boeken met Mobiflow, zelfs zonder dat je een abonnement hoeft aan te gaan. Gewoon de app downloaden volstaat. Superhandig om thuis te geraken na een avondje doorzakken op de kerstmarkt of na een dagje kerstshopping. Zeker als je weet dat er 1,5 euro per rit naar het goede doel gaat. Waar wacht je nog op?

Meer weten over het goede doel dat je zo mee steunt? Surf naar de website van Onafhankelijk Leven.

Cor Van Damme van vzw Onafhankelijk Leven was onlangs in Het Journaal te zien. Net als De Lijn helpt hij volop mee om personen met een handicap de kans te geven om hun leven in eigen handen te nemen.

Download Mobiflow
App Store Download ButtonGoogle Play Download Button