mobile-menu-open

Meet MaaS, het beestje achter Mobiflows genetwerkte mobiliteit

MaaS traffic

Alle mobiliteitsdiensten verenigen in 1 app? Da’s wat Mobiflow doet. Gebaseerd op het MaaS-principe zorgen wij ervoor dat je mobiliteit geregeld wordt via 1 app. MaaS, qué? Geen nood: geef ons 5 minuten en je bent helemaal op de hoogte!

23/02/2018

MaaS, meer dan bier & een rivier

Elk jaar heeft zo zijn buzzwoorden. Vorig jaar was ongetwijfeld het jaar van MaaS, Mobility as a Service. Het is dan ook de ideale oplossing om je dagelijkse vervoer slim te regelen. Dankzij de digitalisatie én de veranderende mindset tegenover privéautogebruik, kan MaaS steeds meer voet aan de grond krijgen om zo onze hedendaagse mobiliteitsproblemen aan te pakken.

De Netflix van de transportindustrie

Afhankelijk van je mood, de weersomstandigheden, het doel van je reis enzovoort, neem je volgens het MaaS-principe een transportmiddel dat op dat moment het best bij jou past. Je mixt & matcht hoe het jou het best uitkomt en waar jij zin in hebt.
File op weg naar je werk? De app krijgt deze info door en berekent in geen tijd een alternatieve route door bijvoorbeeld gebruik te maken van een deelfiets, de bus of trein zodat je wél op tijd op je meeting raakt. Regenweer? De app weet dat je hier niet van houdt en zorgt voor een degelijk alternatief dat je doorweekte kleren bespaart.

Op weg met Mobiflow

Via de Mobiflow-app is het nu reeds mogelijk om 5 diensten (taxi, deelfiets, bussen en trams, laadpalen en shuttlediensten) te gebruiken, via één app en in combinatie met elkaar. Dankzij de toevoeging van toekomstige features zullen de mogelijkheden echter gauw eindeloos zijn. De voordelen voor het milieu en de leefbaarheid van onze steden ook.

Wil je deel uitmaken van deze revolutionaire mobiliteitsbeweging? Download snel de Mobiflow-app en maak zelf kennis met MaaS!

Download Mobiflow
App Store Download ButtonGoogle Play Download Button