mobile-menu-open

 

 

Onze laadpas bij de hand

Met de laadpas van Mobiflow op zak heb je toegang tot één van de grootste laadpaalnetwerken van Europa met meer dan 300.000 publieke laadpunten. In België kan je met de Mobiflow-laadpas bij maar liefst 95% van de meer dan 19.000 publieke laadpunten laden. Wacht niet langer en bestel jouw laadpas.
Happy charging!

Bestel je laadpas

 

Onze laadpas

Bij Mobiflow geloven we dat mobiliteit anders moet in de toekomst. Het moet zelfs vandaag al anders: op maat, comfortabel en met respect voor onze planeet. Dat kan alleen als we verbonden zijn met alle mogelijke diensten die helpen om slimme keuzes te maken. Bij Mobiflow weten we dat dat kan. En we helpen graag om dit mogelijk te maken. Mobiflow biedt een softwareplatform en een app aan Mobility Service Providers (MSP) die openbare laadabonnementen voor EV-rijders mogelijk maken op een van de grootste laadpaalnetwerken in Europa (300.000) en in België (19.000) via een directe verbinding of via roaming.

 

 

Onze app

Dankzij onze app krijg je een overzicht van alle beschikbare laadpunten, een overzicht van je laadsessies, heb je de mogelijkheid om dit overzicht als bestand te downloaden, kan je een overzicht van de transacties op jouw account downloaden, beheer je je krediet snel en eenvoudig, beheer je de gebruikers binnen je account enz. Download nu onze app!

 

 

 

Roaming

Om een sterk EV-bedrijf op te bouwen, is het van cruciaal belang om verbonden te zijn met een brede waaier van partners. Mobiflow bouwt partnerships op met een toonaangevend Europees netwerk om dat mogelijk te maken. Een roamingnetwerk is echter nooit echt af. Nieuwe spelers en veranderende relaties zorgen ervoor dat ons roamingnetwerk voortdurend evolueert. Dankzij roaming heb je toegang tot één van de grootste laadpaalnetwerken van Europa met meer dan 270.000 publieke laadpunten.