mobile-menu-open

Gezocht: UI/UX designer

Bureau van een UI-UX designer

Oh edele, gegeerde UX/UI designer… come out, come out wherever you are. Want wij verwelkomen met veel egards een gedreven designer. Waarvoor? Om slimme interfaces voor onze verschillende mobiliteitsoplossingen te ontwerpen. Kortom, iemand die onze technologie glashelder weet te vertalen naar gebruiksvriendelijke apps en MaaS-platformen.

18/04/2019

Hoe ziet je dag eruit?

Collega’s groeten, koffie tanken, een stuk fruit uit de mand plukken en klaar om erin te vliegen. Je beantwoordt je e-mails, checkt je to do’s in Confluence en slackt je teamlead over de huidige stand van zaken. Nog vlug het binnengekomen blogberichtje over UI/UX lezen, zodat je de dag helemaal up-to-date kan beginnen.

Je agenda geeft melding van een meeting met de Cabsee product owner om nieuwe taxi-features met je te overlopen. Je stelt de juiste kritische vragen waarna je een overlegmoment inplant met je collega om de action flow mee vast te leggen. Terwijl sketch je al vlug jouw app-schermideeën op papier uit zodat je voorbereid bent. Eenmaal de schermen afgeklopt, vertaal je de briefing naar pixel-perfect designs. Je presenteert je werk, noteert de feedback, en plant in de loop van de week een nieuwe meeting in om je aanpassingen voor te stellen.

Testen, testen, testen. Het is het credo van menig UI-UX designer en ook dat van jou. Met de nieuwe release van de Mobiflow-app op het programma voer je user tests op een consequente manier uit. Met de feedback ga je aan de slag om de app verder te finetunen. Tussendoor krijg je af en toe een designopdrachtje van het marketingdepartement op je bord. Want een flyer, affiche of Facebook visual zou wel handig zijn om de release te promoten.

Profiel

 • Je cv is gezegend met een eerste professionele ervaring (+/- 2 jaar), of je zet je eerste stappen op de arbeidsmarkt, maar hebt wel al aantoonbare UI ervaring.
 • Je hebt end-to-end ervaring als UI-UX designer: van product requirements tot pixel-perfect prototypes.
 • Je hebt al gewerkt met een prototyping tool a la Axure, Sketch, Adobe XD, Justinmind, etc.
 • Je ontwerpt commerciële designs die gebruikers aanzetten tot actie.
 • Je weet hoe je een flyer, folder of offline advertentie print-ready maakt en doet dat volgens onze huisstijl.
 • Heb je kennis van HTML, CSS of WordPress? Super!
 • Je durft je mond open te doen, neemt initiatief en pluist graag zaken uit tot op het bot.
 • Alleen of in team? Je voelt je in beide gevallen als een vis in het water.

We geven je 

 • Een vast contract van onbepaalde duur
 • Een leuk loon, maaltijdcheques, laptop, mobiliteitsbudget, een extra scherm, sloten koffie uit onze nieuwe pimped out, chromed out koffiezetapparaat (écht niet normaal wat voor een zot koffiespel dat is)
 • Een coole werkplek met zicht op de dokken van Gent, waar we in de zomer al eens op het terras durven chillen.
 • Kortom, een uitdagende functie met enthousiaste collega’s in een internationale omgeving waar je je snel thuis voelt.

Over ons

Vanuit de hipste buurt in Gent doen we bij Optimile (het softwarebedrijf achter Mobiflow) aan mobility magic. Optimile ontwikkelt white-label mobiliteitsplatformen en speelt zo in op de mobiliteitsnoden van verschillende markten en eindgebruikers. Met onze MaaS (Mobile as a Service)-voodoo toveren we via de Mobiflow-app de meest efficiënte, ecologische en economische mobiliteitsoplossingen tevoorschijn. Zo geraak je makkelijk van A naar overal en kan je on the go je mobiliteitsdiensten met je smartphone boeken en betalen. En sta jij snel per deelfiets, -auto, taxi of openbaar vervoer op ons kantoor voor een eerste kennismakingsgesprek.

Hélemaal jouw ding? Solliciteer via deze link en wie weet word jij wel onze nieuwe UI-UX designer.