mobile-menu-open

Breaking news: Mobiflow breidt haar diensten uit in Brugge!

Taxi nodig in Brugge? Na Gent is het vanaf nu ook mogelijk om via Mobiflow een taxi te boeken in het Brugse! Weldra volgen nog andere steden.

06/02/2018

Goed nieuws voor iedereen die beroep doet op een taxi. Mobiflow biedt vanaf nu taxi’s aan in Brugge en omstreken. Via onze mobiliteitsapp kan je er nu in no time een taxi boeken, je chauffeur real time volgen en betalen via de app. Zo wordt een taxi nemen wel heel erg makkelijk en plezant.

Uiteraard kan je ook gebruik maken van de andere Mobiflow-diensten in Brugge. Wist je al dat je er via Mobiflow een deelfiets, een laadpaal of de diensten van De Lijn kan gebruiken? Met gewoon een paar klikken in de Mobiflow-app plan en betaal je vlotjes je volgende reis van, naar en in de West-Vlaamse hoofdstad.

Door de taxidienst toe te voegen aan het dienstenaanbod in Brugge, is Mobiflow alweer een stapje dichter bij haar doel: een totaaloplossing bieden voor de hedendaagse mobiliteitsproblematiek. Dit willen we doen door mobiliteitsgebruikers een makkelijke app voor te schotelen waarin verschillende mobiliteitsdiensten verenigd worden.

Na Gent en Brugge zullen er snel andere steden volgen waar een taxi geboekt kan worden. Wil je dit graag op de voet volgen? Schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief om up to date te blijven!