mobile-menu-open

Met Mobiflow naar deze 5 hotspots tijdens het Pinksterweekend

Festival - Mobiflow

Hoppa, ze strooien de laatste tijd met verlengde weekends. Ons hoor je alvast niet klagen. Mobiflow vult je inspiratievat voor komend Pinksterweekend en Vaderdag. Ter plaatse geraken? Daar zorgt onze app wel voor.

07/06/2019

Gladiator achterna?

Pinksteren, da’s toch iets met Jezus & de Romeinen enzo… maar hoe zat dat nu juist weer? In Oudenburg zullen ze het wel weten, want daar vindt tijden het Romeins Weekend plaats. Met dit jaar een speciale focus op de leefwereld van Romeinse meisjes. Wedden dat je er wel degelijk entertained zal worden?
Vervoer: Boek je treinticket (weekendticket) naar Oostende of Brugge, schaf vervolgens een m-ticket voor de bus aan.

Sinksenfeesten in Kortrijk

Wat de Gentse Feesten voor Gent zijn, zijn de Sinksenfeesten voor Kortrijk: party hardy. Met voor elk wat wils: workshops, rommelmarktjes, optredens, expo’s, kinderanimatie … Een gigantisch openluchtfestival dat reikt van de Broeltorens tot de Vlasmarkt en van het Begijnhofpark tot het Schouwburgplein … Kortom, ‘t zwin deur de bjittn jáágn in Quickiestad.
Vervoer: Boek je treinticket (weekendticket) naar Kortrijk, cruisen van ‘t ene feestje naar het ander met de Blue-bike.

Een dagje Brusselse musea

Waar je op maandag meestal voor een gesloten deur staat, word je straks in enkele Brusselse musea op Pinkstermaandag met open armen ontvangen. De ideale (cultuur)plek bij uitstek om te schuilen, want het kan wel eens flink gaan regenen. Zitten de weergoden mee? Dan is het Vossenplein het ideale openluchtmuseum voor wie van antiek en oude rommel houdt.
Vervoer: Boek je treinticket (weekendticket) naar Brussel, met de Blue-bike van het ene naar het andere museum. (Regenjas niet vergeten)

Sinksenfoor in Antwerpen

Liefhebbers van suikerspinnen, smoutebollen, botsauto’s en veel te hoge attracties kunnen vanaf zaterdag hun hart ophalen tijdens de Sinksenfoor in Antwerpen. Met dit jaar 4 nieuwe attracties en een overdekte bar. Dat wordt gillen, smullen, lachen en zwieren. Ideaal dus als uitstapje met het hele gezin.
Vervoer: Boek je treinticket (weekendticket) tot Antwerpen-Centraal, m-ticket voor de bus of tram richting Sinksenfoor. Een taxi boeken kan ook natuurlijk! Of check onze partner Slim naar Antwerpen

Vaderdag vieren aan de Gentse Dokken

Voor wie het bijna vergeten zou zijn, zondag 9 juni is het Vaderdag. En aangezien je daddy toch al alles heeft wat zijn hartje belieft, laat je hem gewoon lekker chillen op Dok Gent. Da’s de ideale plek voor verpozing: krantje lezen, brunchke naar binnen spelen, danske placeren op de funky tunes, drankje dabei. En de kinderen? Die kunnen zich helemaal uitleven met skaten, zandkastelen bouwen, of een kanotochtje varen.
Vervoer: Boek je treinticket (weekendticket) tot Gent-Dampoort. Erna te voet of met de Blue-bike tot aan de Dokken. Een taxi boeken kan ook natuurlijk! Meer info