mobile-menu-open

📣Stijging tarieven De Lijn, maar niet voor m-tickets van Mobiflow!

m-ticket De Lijn

Op 1 februari passen De Lijn en NMBS hun ticketprijzen aan. Dat betekent gemiddeld iets dieper in de buidel tasten om de bus, tram of trein te nemen. Maar als Mobiflow'er val je gelukkig wel in de prijzen!

01/02/2019

Goed nieuws en minder goed nieuws. Eerst maar het minder goede: door de indexaanpassing stijgen abonnementen, sms-tickets en dagpassen van De Lijn met gemiddeld 1,73 %. Gelukkig sleutelen ze niet aan de prijs van de goedkoopste vervoersbewijzen: de m-tickets. Jep, diegene die jij via Mobiflow kan aankopen.

Ook voor een sms-ticket betaal je vandaag meer: 2,25 euro. Da’s 10 cent meer dan gisteren. Voor een enkel m-ticket betaal je met Mobiflow slechts 1,80 euro. En wie zich een m-card 10 aanschaft, betaalt zelfs maar 1,50 euro. (Enkel voor Mobi Classic abonnees) Geen vuiltje aan de lucht dus voor alle Mobiflow’ers 🙌.

Ook NMBS past prijzen aan

Ook voor NMBS geldt een gelijkaardig scenario. Terwijl je voor sommige abonnementen meer betaalt, worden losse tickets algemeen goedkoper. Dat is alvast zo voor standaard- en weekendbiljetten voor ritten van minstens 35 kilometer in tweede klasse. Wie weet binnenkort wel in onze app verkrijgbaar 🙊.

Nog geen Mobiflow’er? Registreer je dan snel online